Guangdong Uchi Technology Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: UCHI
Aantal werknemers: 400~500
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Co. van de uchitechnologie van Guangdong, Ltd is wortel geschoten in de industrie van de bliksembescherming meer dan tien jaar. Het specialiseert zich in van het het apparatenonderhoud van de bliksembescherming de technisch diensten en de regelingsontwerp van de bliksembescherming. Het bedrijf heeft een rijke productregel en behandelt een breed gebied, dat aan de diverse behoeften kan snel voldoen van verschillende klanten aan de diensten van de bliksembescherming.

 

 

De de bliksembescherming van ons bedrijf en de onderhoudszaken impliceren vele gebieden:

 

1. De vervoersindustrie: de posten van de hoge snelheidstol, hoge snelheid controle, luchthavens, spoorwegen, havens, enz.

2. De industrie van de watermilieubescherming: hydrologische posten, dammen, pompstations, waterbedrijven, enz.

3. De onderwijsindustrie: de bouw van het schoolonderwijs, schoolcomputerzaal, de bouw van de studentenslaapzaal, enz.

4. De medische industrie: farmaceutische fabrieken, de ziekenhuizen, precisiemedische apparatuur, enz.

5. De financiële industrie: banken, effectenbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, enz.

6. De petrochemische industrie: olieproductie-installaties, oliedepots, bijtankende posten, chemische installaties, enz.

7. De nieuwe energieindustrie: windenergiegeneratie, photovoltaic machtsgeneratie, hulppost, enz.

8. Bouwnijverheid: nieuwe (vernieuwd) en uitgebreide gebouwen, woningbouw, bureaugebouwen, winkelcomplexxen, enz.

 

Ons bedrijf heeft een groep hoogst bekwame de dienstteams, en de sterke technische kracht is de sterke steun van de uitstekende het projectkwaliteit van het bedrijf geworden. Het bedrijf dringt altijd eerst op klant aan, is het elimineren van verborgen gevaren onze bindende plicht, en het beschermen van veiligheid is onze opdrachtfilosofie. Wij dienen van ganser harte alle sectoren van de maatschappij en creëren een veilig productie en het leven milieu vrij van storm.
 

Geschiedenis

Gevestigd in ingevoerde high-tech volledig geautomatiseerde de productiemateriaal van 2006 opeenvolgend en hoge precisie het testen hebben de instrumenten en in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.

Dienst

Product (varistor, thermistor, zekering, condensator, weerstand, temperatuursensor, hoofdtelefoon enz.) productie en verkoop; Het verwante product assorteert; het one-stop kopen; de hulp schikt de uitvoer en verzending; de naverkoopdiensten; productuitwisseling als kwaliteitsprobleem; de hulp verstrekt noodzakelijke documents.etc.

Ons verhaal met klanten

Ons Team

Wij hebben een te beëindigen team maar eigen verschillende verantwoordelijkheden. Wij hebben ministerie van financiën, verantwoordelijk voor Boekhoudingspraktijk, belasting planning, begroting, kostencontrole, controle, fusie, aanwinst en reorganisatie; U-Afdelingsfunctie: planning, rekrutering, opleiding, prestatiesschatting, salaris. Cultuur. Beleid; Marketing afdelingsfunctie: merkkanalen. De verkoper. PR. Klanten. Nieuwe marketing; Productieafdelingfunctie: technologische ontwikkeling. Het productieproces. Verwerving. Kwaliteitssupervisie. De leveringsketen; De Functie van de informatieafdeling: reclameontwerp. Product verpakking. Ondernemingsinformatie. Ondernemingse. projectleiding. E-commerce. Wij zijn een grote familie en slechts werken wij samen, onze zou de AIM-klant Tevredenheid kunnen zijn gekomen ture!