• 1000M Surge Protector SPD DPR Gigabit Ethernet
1000M Surge Protector SPD DPR Gigabit Ethernet

1000M Surge Protector SPD DPR Gigabit Ethernet

Productdetails:

Plaats van herkomst: Dongguan China
Merknaam: Uchi
Certificering: CE / SGS / ISO9001
Modelnummer: RJ45

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200 stuk
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: het de uitvoerpakket/onderhandelt
Levertijd: 5-15 dagen na betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 60000 stukken per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

de V.N.: 5V Geschatte lossingscapaciteit: 5kA
Het werk temperatuur: -40℃+80℃ Bescherm schakelaar: RJ45
Reactietijd: minder dan 1 NS CertificationCE, CQC: CE/CQC/SGS
Uc: 8V In (8/20μS): 5kA
op: 45V VERSUS: 1000M

Productomschrijving

1000M Surge Protector SPD DPR Gigabit Ethernet

Technische Parameters

 

Bescherm conne RJ45      
Nominaal voltage: De V.N. 5V      
Maximum ononderbroken werkend voltage: Uc 8V      
   
Beveiligingsniveau bij in (8/20μs): 5V      
   
   
Reactietijd: <1ns>
Het werk temperatuur: -40℃+80℃
SPD-plaats: Binnen
Type van verbinding: Reeks (twee havens)
   
 

 

verhaal

Dit product wordt gebruikt voor de bescherming van netwerksignalen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de veroorzaakte bliksemgolven van de lijn van het netwerksignaal en het binnendringen van het machtssysteem te onderdrukken, om het elektronische materiaal tegen veroorzaakte bliksemstakingen en statische elektriciteitsschade te beschermen.

Gebruiksmilieu

Temperatuur: -40℃~+80℃; Relatieve vochtigheid: 95% niet meer dan (25℃); Luchtdruk: ‚niet minder dan 74.8kpa
3. Hoe het werkt
De bliksemremhaak wordt aangesloten in reeks aan het inputeind van het beschermde materiaal. Wanneer de transmissielijn door bliksem wordt bewogen tot om overvoltage te produceren, wordt de bliksemstroom snel vrijgegeven aan de grond door de bliksemtak van het apparaat van de bliksembescherming, en de doos van het outputvoltage van het apparaat van de bliksembescherming wordt gevestigd in het materiaal. binnen weersta voltagewaaier. Om de veilige exploitatie van het materiaal te verzekeren.
5. Gebruik en onderhoud
5.1 installatieinstructies
5.1.1 vóór de bliksemremhaak wordt verbonden met het systeem, eerste controle de aan de grond zettende weerstand van het aan de grond zettende net, of het aan de vereisten van de specificatie voldoet, en zou ≤4Ω moeten zijn.
5.1.2 de bliksemremhaak wordt aangesloten aan het vooreind van het beschermde materiaal, en de interfaceverbinding moet betrouwbaar zijn.
5.1.3 verbind de aan de grond zettende draad van de bliksemremhaak met beschermende aan de grond zettende busbar van de materiaalruimte. De aan de grond zettende draad zou zo kort en recht mogelijk moeten zijn, en de aan de grond zettende lengte zou geen 500mm moeten overschrijden.
5.2 nota's
5.2.1 er worden ingevoerd (BINNEN) en output (UIT) tekens op de schommelingsremhaak. De outputterminal zou aan het beschermde materiaal moeten worden aangesloten, verbindt het niet in omgekeerde. Anders, zal de bliksemremhaak worden beschadigd wanneer de bliksemstakingen, en het materiaal niet effectief zullen beschermd worden.
5.2.2 de gebruikers mogen niet de bevestigingsmiddelen van diverse delen van de bliksemremhaak demonteren naar believen, om schade te vermijden, het normale werk te beïnvloeden, of zelfs signaaltransmissie of signaalonderbreking te beïnvloeden
5.3 de inspectie van schommeling rem 5.3.1 gebruikt de drie-meter „Ω×1“ om de weerstand tussen de draad van de inputkern en de draad van de outputkern van de schommelingsremhaak te meten, die ongeveer nul zou moeten zijn; minecraft.
5.3.2 gebruik drie-meter „Ω×10k“ het toestel om de weerstand te meten van de kerndraad tegen de mijngrond en shell aan de mijngrond, die oneindig zou moeten zijn. Als de gemeten weerstand niet bovengenoemd aanpast, zou de bliksemremhaak moeten worden vervangen.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 1000M Surge Protector SPD DPR Gigabit Ethernet kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.