Specificaties voor de montages van de schommelingsbeschermer

May 23, 2022

De de specificaties en normen van de bliksembescherming hebben een gedetailleerde inleiding aan de installatie en de montages van de schommelingsbeschermer.

De belangrijkste verwijzingsnormen zijn GB50057-2010-Ontwerpcode voor Bliksembescherming van Gebouwen en GB50343-2012 „Technische Beschrijvingen voor Bliksembescherming van Elektronische Informatiesystemen in Gebouwen“

De norm vereist dat de schommelingsbeschermer op het eerste niveau van de T1 test op het eerste niveau van het systeem van de machtsdistributie moet worden geïnstalleerd, wordt de impulsstroom vereist om ≥12.5kA, en het beveiligingsniveau Up≤2.5kV te zijn.

Dit één is een zwart brievenvereiste, dat met. moet zijn. Daarom wanneer het selecteren van een schommelingsbeschermer, moet het eerste distributievakje nadat de hoogspanning van de transformator wordt veranderd in laag voltage met een schommelingsbeschermer op het eerste niveau van de T1 test worden geïnstalleerd.

Met inbegrip van het huidige de inspectiebedrijf van de bliksembescherming voor de goedkeuring van de bliksembescherming, is dit punt ook moeten-ziet. Als een de schommelingsbeschermer van de T2test in het kabinet van de hoofdmachtsdistributie geïnstalleerd is, kan het niet de goedkeuring van een agentschap van de de beschermingsinspectie van de derdebliksem overgaan.

Na de schommeling op het eerste niveau is de beschermer de bescherming op het tweede niveau. De bliksembescherming op het tweede niveau kan een schommelingsbeschermer met een stroomtarief van 40~80kA voor de golfvorm van de T2test gebruiken.

Na het tweede niveau is schommelingsbescherming op het derde niveau het plaatsen. Het principe is laag door laag te lossen.

De stroomstootbeschermer is fundamenteel gevormd als dit. Als het een beschermer van de signaalschommeling is, moet het volgens de daadwerkelijke situatie op plaats worden gevormd.