Welke remhaak van de machtsbliksem geschikter is voor huisgebruik

May 23, 2022

Welke stroomstootbeschermer geschikter is voor huisgebruik? Hoe te om het juiste product voor de beschermer van de huisschommeling te kiezen?
Als u niet vertrouwd met de bliksembescherming op drie niveaus van het de distributiesysteem van de de bouwmacht bent, kunt u naar het vorige artikel verwijzen: Regeling de op drie niveaus van de bliksembescherming voor voeding

De bliksembescherming van het voedingsysteem is verdeeld in bliksembescherming op verscheidene niveaus. Het systeem van de machtsdistributie van een gebouw wordt gebruikt voor bliksembescherming: het belangrijkste inkomende kabinet is de eerste mate van bliksembescherming, is het de distributiekabinet van de vloermacht de tweede mate van bliksembescherming, en de de distributiedoos van de huishoudenmacht is de eerste mate van bliksembescherming. Bliksembescherming op drie niveaus.
De huishoudens zijn allen eenfasige elektrosystemen, zodat kan de eenfasige schommelingsbeschermer op het derde niveau voor de de schommelingsbeschermer van de huisbliksem worden geselecteerd.

Er is geen dergelijk ding zoals heel wat kW voor een bliksemremhaak, omdat in normale staat, er geen stroom die door het overgaan is, en als er geen stroom is, het het geen werk zal doen, zodat is er niet veel kW!
De belangrijkste parameters van de schommelingsremhaak worden ook vermeld door het voltagebeveiligingsniveau en de lossingsstroom. Over het algemeen, heeft de de schommelingsremhaak van het T2niveau voor huishoudengebruik een voltagebeveiligingsniveau van niet meer dan 1.5KV, bij voorkeur 1.2KV; de lossingsstroom kan 10-20KA zijn;

Het is nog noodzakelijk om een beschermer van de huisbliksem te installeren. De prijs van een bliksembeschermer gaat van tientallen tot honderden, die de het machtslijnen en materiaal in het huis kunnen beschermen. In tegenstelling, als de elektrische apparaten door bliksemstakingen worden beschadigd, is het duizenden dollars. Er zijn alle dingen, dan verliest klein groot.

 

De geadviseerde producten van de bliksembescherming:
Merk: Uchi
Naam: AC schommelingsbeschermer, stroomstootbeschermer
model:
AM20C275 (2P-structuur, geschikt voor het eenfasige systeem van de machtsdistributie)

Eigenschappen:
Gebruikend de recentste thermische scheidingstechnologie, vermijdt de ingebouwde thermische bescherming, automatisch de scheidingsapparaat van de kort:sluitenfout, volledig brand;
De kerncomponenten zijn internationaal beroemde merken, met uitstekende prestaties en het stabiele en betrouwbare werk;

De belangrijkste parameters:
Maximum ononderbroken het werk voltage Uc: 275VAC (als u andere voltageniveaus nodig hebt, u kan Uchi voor overleg contacteren. Dit product wordt gebruikt voor definitief-vlakke bliksembescherming. Het maximum ononderbroken het werk voltage van 275VAC is geschikter, en het overblijvende voltage is lager)
Nominale lossingsstroom in (8/20μs): 10kA
Maximumlossingsstroom Imax (8/20μs): 20kA
Beveiligingsniveau omhoog: 1.2kV
Combinatie: 2P, 1+NPE
De beschermer van de huishoudenschommeling is geïnstalleerd in de doos van de machtsdistributie bij de ingang. Het product wordt tegelijkertijd verbonden, en de schommelingsbeschermer wordt aangesloten aan de schommelingsbeschermer van de outputterminal van de belangrijkste stroomonderbreker. Verwijs naar het bedradingsdiagram: