Of om een bliksemremhaak aan de doos van de cameracontrole toe te voegen

May 23, 2022


Er is slechts één type van controlemateriaal dat bliksem geen bescherming, d.w.z. vergt, de camera's binnen geïnstalleerd is allen, met inbegrip van de machtskoorden die niet van, zoals begraven kabels in openlucht zijn, en de camera's zelf de geen functies van de bliksembescherming hebben. Het kan ook worden geïnstalleerd. Als het een in openlucht geïnstalleerde toezichtcamera is, wordt het geadviseerd om een bliksembeschermer te installeren. De camera heeft signaallijnen en de machtslijnen, kiezen zo een twee-in-één bliksembeschermer. Als er nog een controlelijn is, kies een drie-in-één bliksemremhaak.
Als er een openluchtdieeenheid is, naast de bliksemremhaak op de openluchteenheid wordt geïnstalleerd, zou het binnenmateriaal ook op de weg, niet alleen het voedingdeel moeten worden geïnstalleerd, maar het kwetsbaarste deel is de gegevenskabel en de videokabel. Omdat de bliksem (met inbegrip van veroorzaakt voltage) aan de gastheer zal worden overgebracht;
1. De bliksembescherming van de camera is slechts voltage het vastklemmen. Volgens de fabrikant, wordt het genoemd nauwkeurige bliksembescherming, en de machtsvermindering kan niet worden bereikt. Het principe is het concept niveau 3 bliksembescherming;
2. De bliksembescherming van controle is hoofdzakelijk de bescherming van de anti-inductiebliksem. Bijna worden alle apparaten van de bliksembescherming in deze industrie geproduceerd volgens dit idee. Als het een open en onafhankelijke kolom is, is mijn techniekervaring dat het verlies van de bliksemstaking zonder een bliksemafleider beter is dan dat met een bliksemafleider, maar de kabels van de grondverbinding van gimbal en de decoderende doos zouden dik en anticorrosief moeten zijn. Kleiner de aan de grond zettende weerstand van de kolom, zou het betere, en aan de grond zettende lood van het materiaal behoorlijk met de grond moeten worden verbonden. De ervaring komt uit celtelefoons, het basisstationantennes van PHS en schipantennes, de antennes van het computernetwerk en weg controle.
3. Materiaal het aan de grond zetten betekent bliksem geen bescherming, hoewel het materiaal van de bliksembescherming moet worden aan de grond gezet. De concepten bliksembescherming omvatten hoofdzakelijk energievermindering en voltage het vastklemmen; equipotentiaal; sterke huidige en zwakke stroom, enz.

De openluchtremhaak van de controlebliksem is over het algemeen geïnstalleerd in de doos van de cameracontrole, kunt u eenfasig de beschermingsapparaat van de voedingbliksem en de beschermingsapparaat van de netwerkbliksem, of twee-in-één apparaat van de bliksembescherming verkiezen om het materiaal te beschermen.


Om al dan niet om een bliksembescherming toe te voegen hangt het apparaat aan de controledoos van de verwachte het risico en het materiaalbeschermingseisen af van de bliksembescherming. Momenteel die, zijn vele toezichtcamera's met een machtsnetwerk twee-in-één het apparaat van de bliksembescherming worden uitgerust om het materiaal te beschermen. Wanneer de afstand tussen de controledoos en de camera meer dan 20 meters is, dan zowel zouden de camera als de controledoos tegen bliksem moeten worden beschermd. Bijvoorbeeld, is de camerakop uitgerust met een twee-in-één apparaat van de bliksembescherming voor bescherming, en de controledoos is afzonderlijk geïnstalleerd met een voeding en een de beschermingsapparaat van de signaalbliksem om het materiaal in de controledoos (zoals schakelaars, optische zendontvangers, enz.) te beschermen.
Als de controle waterdichte doos op de pool is, is een reeks van twee-in-één bliksemremhaak over het algemeen geïnstalleerd in de waterdichte doos.