Vereisten om schommelingsbeschermers in liften te installeren

May 23, 2022

Volgens het standaard de distributiekabinet van de liftmacht, moet een schommelingsbeschermer in deze positie worden geïnstalleerd, en de lift is de oorzaak van dragende mensen en voorwerpen, wat zeer belangrijk is. De bliksembescherming van het de distributiesysteem van de liftmacht meer aandacht moeten zou worden besteed.

In het daadwerkelijke de goedkeuringsproject van de bliksembescherming, hebben vele eenheden de goedkeuring van de schommelingsbeschermer in de ruimte van de liftmachine ontbroken. Zo welk soort schommelingsbeschermer voldoet aan de vereisten van de norm van de bliksembescherming voor de ruimte van de liftmachine?

In de bliksembescherming van het de distributiesysteem van de de bouwmacht, behoort de ruimte van de liftmachine tot de bliksembescherming op drie niveaus of de definitieve mate van bliksembescherming (totaal niveau 1 van de machtsdistributie, de distributieniveau 2 van de vloermacht, en de ruimteniveau 3 van de liftmachine).
Omdat de schommelingsbeschermer geïnstalleerd is om het controlemechanisme van de liftmotor en ander materiaal te beschermen, kan het overblijvende die voltage of het beveiligingsniveau van de schommelingsbeschermer in de lift wordt geïnstalleerd niet hoog zijn. Als het overblijvende voltage hoog die is, zal de bliksembeschermer ook een rol, maar de lift spelen nog door bliksem wordt geslagen.

Volgens de standaard de bescherming en de schommelingsbeschermer van de liftbliksem, producten met een beveiligingsniveau van Omhooggaand: 1.2KV zou moeten worden geselecteerd (de overblijvende voltagewaarde zal lichtjes lager dan de beveiligingsniveauwaarde) zijn, en het beveiligingsniveau van de beschermer van de liftschommeling zal ook besteed worden aandacht aan in de goedkeuring van de bliksembescherming van de Meteorologische Dienst, die de Omhooggaande waarde is.
Daarom is het noodzakelijk om aandacht aan dit punt te besteden wanneer het selecteren van bliksemremhaken voor liften.